zondag 3 juli 2011

Verplaatsing Datum

Beste Waterkannonners!

Het Water Kannonnen Pistolen Gevecht wordt verplaatst naar zaterdag 3 september 2011. Het spijt ons zeer voor dit ongemak. We weten dat jullie er heel erg veel zin hadden, wijzelf ook! Echter hebben we meerdere redenen om dit epische evenement te verplaatsen. Dit zijn:

- Ten eerste is het aantal deelnemers zo groot geworden dat de organisatie ervan meer vergt dan wij eerst dachten. Om dit evenement toch in goede banen te kunnen leiden hebben wij meer tijd nodig om het goed te kunnen organiseren.
- Omdat het evenement zo groot geworden is willen wij het ook groots aanpakken. Dit betekent o.a. EHBO-posten, beveiliging, een eventuele biertap, filmcrew, en wie weet een recordpoging voor het Guinness book of World Records. Dit kan echter niet in 1 week geregeld worden, vandaar dat wij het over 2 maanden laten plaatsvinden.
- Wij hebben contact gelegd met de Gemeente Groningen om een officiele vergunning aan te vragen. Dit duurt echter 6 weken.
- Verschillende media hebben interesse getoond in het evenement en dus willen wij dit evenement gewoon echt awesome maken! Zowel voor jullie als voor hun.
- Ook konden veel mensen niet op een maandag, daarom hebben wij dan ook besloten om het watergevecht op een zaterdag te organiseren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat jullie er 3 september allemaal bij zijn!

Dit evenement is te groot om te veranderen op Facebook (mag niet van hun, heel gek). Dus hebben wij een nieuw evenement aangemaakt met de nieuwe datum en tijd. Vanaf zondag zal dat de enige Facebookpagina voor dit evenement zijn. Deze pagina verdwijnt dus.
We hopen dat jullie weer al jullie vrienden uitnodigen zodat we snel weer het mooie aantal waar wij nu op zitten bereiken.

Conclusie:

Maandag is er niks in het Noorderplantsoen en het evenement zal dus plaatsvinden op zaterdag 3 september op andere locatie in de stad.

Groetjes en kusjes!
S.V. Solidaritas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten