zondag 3 juli 2011

Reacie 1

Beste Waterkanonners,

Nogmaals, omdat zoveel mensen dit, net als ons, een awesome idee vonden, hebben wij manieren gezocht om er voor te zorgen dat het wel op een goede manier verloopt. Naast dat wij geen verantwoordelijkheid willen hebben voor nare situaties, willen wij dat zoiets ook gewoon niet gebeurt. Daarom hebben wij contact opgezocht met instanties die ons daarbij kunnen helpen. Hun advies was dat we het zouden uitstellen, zodat we een beter plan op konden stellen, waarbij er rekening kon worden gehouden met zo'n grote groep. Want weet wel, de grootsheid en epischheid van dit evenement was iets wat wij als organisatie ook niet verwacht hadden. Vandaar dat we besloten hebben om het uit te stellen en verzoeken we aan iedereen die dit net zo tof vindt als ons, dat zij ook dit idee respecteren en niet aanstaande maandag maar juist op 3 september met ons een super gaaf watergevecht gaan houden.

Qua commercie, alles is op ons af gekomen en niet andersom. En als de media hier graag een deel van uit wil maken, wie zijn wij dan om daar tegen in te gaan. Wij vinden het alleen maar leuk, omdat we er daardoor voor kunnen zorgen dat we zulke epische dingen vaker kunnen gaan organiseren. We begrijpen dat het minder spontaan lijkt, maar om heel eerlijk te zijn wordt alles voor ons alleen nog maar spontaner en leuker. We kunnen er alleen maar voor zorgen dat het een nog mooiere dag wordt dan het al beloofde te worden.
Nogmaals vinden wij het ook jammer dat het maandag niet door gaat, maar als we dit event alleen maar beter kunnen maken, waarom zouden we dat dan niet doen? Meld je bij de nieuwe page aan en dan zorgen we ervoor dat het een fantastisch evenement gaat worden. Tot 3 september!
Groetjes en kusjes,
S.v. Solidaritas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten