zondag 3 juli 2011

Reactie 3

Beste Waterkanonners.

Over een uur verdwijnt deze pagina. Iedereen die nu nog iets wil zeggen, hoe jammer het is enzo, wordt van harte uitgenodigd om dit nu nog te doen. Daarna is deze site weg en kan men zich aanmelden op het Water Kanonnen Pistolen Gevecht op 3 september (http://www.facebook.com/event.php?eid=205620259484517).

We verzoeken iedereen vriendelijk om de organisatie te respecteren voor dit besluit. Het ligt niet voor 100% in onze handen en om problemen te voorkomen is dit besloten.Ga aub morgen niet, want wij, als organisatie, kunnen hier problemen mee krijgen waardoor het helemaal niet door kan gaan. Dan heb je een half, zuur en vervelend, feest + geen feest. En dat lijkt mij n iet een goede uitkomst. Nogmaals, respecteer ons besluit aub gewoon en kom in plaats van maandag/morgen op zaterdag 3 september!

En qua commercie, het enige wat we er aan willen verdienen is plezier en een mooie dag. We hebben dit nooit voor het geld gedaan en doen dat ook niet. Om te zeggen dat we dit wel doen is de grootste belediging ooit naar onze organisatie. Nogmaals dus, wees gewoon respectvol en laat ons op 3 september jullie een mooie dag geven.

Groetjes en kusjes,
S.v. Solidaritas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten